Kalveren Registratie Attendering Systeem

Kalveren Registratie Attendering Systeem is een Softwarebedrijf gelegen aan Buurtweg 48 in Ederveen.

Meer informatie over Kalveren Registratie Attendering Systeem in Ederveen

Welkom op de website van KRAS, het Kalveren Registratie Attenderings Systeem. Op deze website kunt u meer informatie vinden over KRAS en kunt u contact opnemen als u vragen heeft. Er worden een aantal voordelen van KRAS genoemd, zoals het ophalen van de nieuwste standaardmedicijnen van de KRAS-server en het tonen van het gemiddelde aantal dieren van vorig jaar en alle aantallen per diercategorie op elke dag van het jaar. Daarnaast worden er nieuwe versies van VKI-formulieren aangeboden en is het gemakkelijker geworden om koppels aan te passen of nieuwe groepen kalveren aan te maken. Er is ook een versie van KRAS beschikbaar voor Android en iPhone/iPad. Verder wordt er gesproken over het versturen van een overzicht van het totale medicijnverbruik per e-mail en het opvragen van een behandeloverzicht voor afgevoerde of uitgevallen dieren. Ten slotte wordt er vermeld dat het bestellen van verloren oormerken met KRAS handig is en dat er een extraatje is voor het afleveren van starters. Er worden ook tips gegeven voor het gebruik van KRAS op Windows 7 of 10.

Wil je weten wat Kalveren Registratie Attendering Systeem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kalveren Registratie Attendering Systeem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kalveren Registratie Attendering Systeem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kalveren Registratie Attendering Systeem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kalveren Registratie Attendering Systeem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kalveren Registratie Attendering Systeem

Bezoekers bekeken ook