Kampeerboerderij Peppelenburg

Kampeerboerderij Peppelenburg is een Kampeerboerderij gelegen aan Apeldoornseweg 186 in Otterlo.

Meer informatie over Kampeerboerderij Peppelenburg in Otterlo

Kampeerboerderij Peppelenburg in Otterlo biedt het hele jaar door de mogelijkheid om de accommodatie af te huren voor diverse groepen, zoals schoolreizen, werkweken, jeugd- en sportkampen en familiereünies. De boerderij is gelegen op een prachtige locatie, dichtbij het Otterlose bos en met uitzicht over de weilanden. In de omgeving zijn er verschillende paden voor ruiters, wandelaars en fietsers, die door de bossen, zandverstuivingen en heide lopen. De accommodatie is geschikt voor groepen tot 60 personen en is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bovendien is het hele gebouw voorzien van centrale verwarming.

Wil je weten wat Kampeerboerderij Peppelenburg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kampeerboerderij Peppelenburg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kampeerboerderij Peppelenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kampeerboerderij Peppelenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kampeerboerderij Peppelenburg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kampeerboerderij Peppelenburg

Bezoekers bekeken ook