Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online

Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online is een Kapper gelegen aan Vendelstraat 7 in Ede.

Meer informatie over Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online in Ede

Bij de Hizi Hair kapsalon in Ede kun je terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Ze hebben ruime openingstijden en je kunt zowel een afspraak maken als binnenlopen zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken en geven altijd een persoonlijk advies. Ze gebruiken producten van Kérastase, Olaplex en L'Oréal Professionnel en maken altijd een prijsafspraak vooraf. Daarnaast bieden ze een ontspannende wasmassage en garanderen ze mooi haar en productgarantie. Maak een afspraak bij Hizi Hair Ede en ervaar zelf waarom ze zeggen: Iedere dag mooi.

Wil je weten wat Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapper Hizi Hair Ede - Boek nu online reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Hizi Hair Ede – Boek nu online

Bezoekers bekeken ook