Kapper Steef

Kapper Steef is een Kapper gelegen aan Grotestraat 101 in Ede.

Meer informatie over Kapper Steef in Ede

Kapper Steef is de winnaar van de Leukste Kapsalon 2020. Ze hebben echter wel te maken met de corona maatregelen. Stefan Zwirs, de eigenaar, is al 11 jaar werkzaam in het kappersvak en heeft zijn academy afgerond als topstylist. Kapper Steef biedt verschillende diensten aan, zoals knippen, scheren, kleuren en opsteken/bruidskapsels. Ze werken alleen met professionele merken zoals L'Oréal, Kis en Gladjakkers. Je kunt ze uitproberen op maandag van 09:00 tot 17:00, dinsdag tot en met donderdag van 09:00 tot 18:00 en op vrijdag van 09:00 tot 21:00. Op zaterdag en zondag zijn ze gesloten. Je kunt contact met ze opnemen via telefoonnummer 0318 307 723 of via de mail info@kappersteef.nl. Hun adres is Grotestraat 101, 6711 AK Ede.

Wil je weten wat Kapper Steef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapper Steef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapper Steef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapper Steef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapper Steef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapper Steef

Bezoekers bekeken ook