Kapsalon Ellen

Kapsalon Ellen is een Kapper gelegen aan Hanepol 5 in Ede.

Meer informatie over Kapsalon Ellen in Ede

Ellen Verwijs heeft sinds 1 april 2010 haar eigen kapsalon genaamd Kapsalon Ellen. Voorheen heeft ze tien jaar lang als kapster gewerkt bij een moderne kapsalon, waardoor ze veel ervaring heeft opgedaan in het kappersvak. Ze blijft zichzelf bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging. Ellen geeft graag advies over het haar en de producten die ze gebruikt, waarbij ze werkt met de merken Matrix en Wella high hair. Op haar website is alle informatie te vinden over haarverzorgingsproducten, prijzen en wat ze voor klanten kan betekenen. Voor meer informatie kan er gebeld of gemaild worden, of men kan gewoon binnenlopen bij de kapsalon.

Wil je weten wat Kapsalon Ellen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Ellen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Ellen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Ellen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Ellen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Ellen

Bezoekers bekeken ook