Kapsalon Inmodel

Kapsalon Inmodel is een Kapper gelegen aan Fazantlaan 64 in Wekerom.

Meer informatie over Kapsalon Inmodel in Wekerom

Kapsalon Inmodel is een gezellige en betaalbare kapsalon waar iedereen welkom is. Ze bieden passende behandelingen en advies voor iedereen. De kapsalon is gevestigd op woon-zorgpark 's Heerenloo - de Hartenberg. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden voor jouw haar, kun je contact opnemen. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op de website van Inmodel. Het adres van de kapsalon is Apeldoornseweg 60, 6733SC Wekerom en je kunt hen bereiken op 0620555528 of via haar@inmodel.nu.

Wil je weten wat Kapsalon Inmodel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Inmodel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Inmodel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Inmodel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Inmodel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Inmodel

Bezoekers bekeken ook