Kapsalon Irene

Kapsalon Irene is een Kapper gelegen aan Veenderweg 83 in Ede.

Meer informatie over Kapsalon Irene in Ede

Kapsalon Irene is de nummer één haarsalon in Ede en doet er alles aan om klanten er elke dag van de week op hun best uit te laten zien. Ze bieden topmerken en behandelingen op maat aan en zorgen ervoor dat klanten de best mogelijke ervaring hebben. Het is belangrijk om het coronabeleid van de salon door te nemen en bij vragen kan er contact worden opgenomen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 uur tot 17:00 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 15:00 uur en op zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Irene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Irene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Irene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Irene

Bezoekers bekeken ook