Kapsalon Janneke

Kapsalon Janneke is een Kapper gelegen aan Klinkenbergerweg 100 in Ede.

Meer informatie over Kapsalon Janneke in Ede

Kapsalon Janneke is een kleine, gezellige en persoonlijke kapsalon die geopend is sinds juni 2010. Je kunt een afspraak maken via de website, telefonisch of per e-mail. De kapsalon blijft up-to-date door het volgen van cursussen, zoals bij Koos van der Beek. Tijdens de zomer vakantie is de kapsalon gesloten van 24 juli tot en met 12 augustus. Er is ook een vlecht- en opsteek cursus beschikbaar voor het nieuwe seizoen. Daarnaast is er een nieuw product genaamd Kiki Curls, speciaal voor mensen met slag of krullen in hun haar. Verder wordt er vooruit gekeken naar kerst, waarbij de kapsalon op zaterdag 17 december extra geopend zal zijn. Ook wordt er vermeld dat nieuwe klanten geen afspraak kunnen maken op zaterdag. Er zijn ook maatregelen genomen vanwege COVID-19, zoals het verplicht dragen van een mondkapje en het houden van afstand. Tijdens de kerstperiode heeft de kapsalon aangepaste openingstijden. Van 27 december tot en met 2 januari is de kapsalon gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Janneke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Janneke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Janneke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Janneke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Janneke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Janneke

Bezoekers bekeken ook