Kapsalon Moka

Kapsalon Moka is een Kapper gelegen aan Amsterdamseweg 2 in Ede.

Meer informatie over Kapsalon Moka in Ede

Kapsalon Moka is een kapsalon gevestigd aan de Amsterdamseweg in Ede. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor het knippen van elk haartype. Moka is al sinds 2016 werkzaam als kapper en heeft een kappersopleiding gevolgd en een diploma behaald. De salon bestaat sinds 1 september 2018. Wat klanten leuk vinden aan de salon is de mogelijkheid om via de app een afspraak in te plannen en de goede sfeer in de salon. Klanten zijn altijd erg tevreden over de knipbeurt. De dichtstbijzijnde bushalte, Grotestraat, ligt op 280 meter loopafstand.

Wil je weten wat Kapsalon Moka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Moka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Moka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Moka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Moka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Moka

Bezoekers bekeken ook