Kapsalon Natasja

Kapsalon Natasja is een Kapper gelegen aan Van Delenerf 31 in Wekerom.

Meer informatie over Kapsalon Natasja in Wekerom

Kapsalon Natasja heet je welkom op hun website en wil je een indruk geven van de services die zij bieden. Je kunt altijd langskomen, mailen of bellen om een afspraak te maken. Als je geen tijd hebt, kun je ook gewoon binnenlopen en kijken of je direct geholpen kunt worden. Als je moet wachten, schenken ze een kopje koffie of thee voor je in. Voorkeur voor een avondafspraak? Dat kan op dinsdag- en donderdagavond tot 20.00 uur. Verder bieden ze ook cadeaubonnen aan en kun je contact met hen opnemen om een afspraak te maken.

Wil je weten wat Kapsalon Natasja verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Natasja of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Natasja? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Natasja het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Natasja reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Natasja

Bezoekers bekeken ook