Kapsalon Rita

Kapsalon Rita is een Kapper gelegen aan Hoofdweg 101 in Ederveen.

Meer informatie over Kapsalon Rita in Ederveen

Kapsalon Rita in Ederveen is een gezellige kapsalon waar u terecht kunt voor een trendy of klassiek kapsel, ongeacht of u een man, vrouw of kind bent. De ervaren kapsters zorgen ervoor dat u tevreden de deur uitgaat, of u nu komt voor knippen, kleuren, permanenten of baardverzorging. De salon biedt hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs en u kunt gratis parkeren op eigen terrein. Het adres van Kapsalon Rita is Hoofdweg 101 in Ederveen. De openingstijden zijn dinsdag tot en met vrijdag van 08:30 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:30, op vrijdag tot 18:00 en op zaterdag tot 14:00. De salon is gesloten op maandag en zondag.

Wil je weten wat Kapsalon Rita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Rita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Rita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Rita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Rita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Rita

Bezoekers bekeken ook