Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder

Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder is een Kapper gelegen aan Sneeuwbesstraat 11 in Ederveen.

Meer informatie over Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder in Ederveen

Willeke en Thea zijn al een aantal jaren actief in hun kapsalon en schoonheidssalon Zusjes Mulder in Ederveen. Ze zijn echter recentelijk verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Sneeuwbesstraat. In hun salon werken ze met hoogwaardige producten en volgen ze de nieuwste trends. Ze streven naar gastvrijheid en een ontspannen sfeer, waarbij ze altijd de tijd nemen voor persoonlijk advies. Op hun website geven ze een indruk van hun diensten en op hun Facebookpagina vind je nieuws, acties en aanbiedingen. Helaas is de salon gesloten tot februari 2024 vanwege zwangerschapsverlof.

Wil je weten wat Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon & Schoonheidssalon Zusjes Mulder

Bezoekers bekeken ook