Kapsalon Widy by Everline

Kapsalon Widy by Everline is een Kapper gelegen aan Dorpsstraat 60 in Bennekom.

Meer informatie over Kapsalon Widy by Everline in Bennekom

In onze salon in Bennekom staat persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Ons enthousiaste team volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. Wij werken met de professionele producten van Goldwell en hebben een relaxte wasruimte gecreëerd om het wassen van uw haar tot een heerlijke belevenis te maken. Tijdens uw behandeling kunt u genieten van een kopje verse koffie of thee. Kom gerust eens langs in onze kapsalon!

Wil je weten wat Kapsalon Widy by Everline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Widy by Everline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Widy by Everline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Widy by Everline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kapsalon Widy by Everline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Widy by Everline

Bezoekers bekeken ook