Karateschool Fightin' Nabil

Karateschool Fightin' Nabil is een Karateclub gelegen aan Essenburg 4 in Ede.

Meer informatie over Karateschool Fightin' Nabil in Ede

Karateschool Fightin' Nabil heeft vestigingen in Amsterdam en Ede en biedt zeven dagen per week karatelessen aan voor jong en oud. Ze streven naar veilig, plezierig en deskundig karate-onderwijs voor kinderen vanaf 3,5 jaar. Bij de karateschool kun je terecht voor traditioneel karate en wedstrijdkarate, op zowel recreatief als prestatief niveau. Als je geïnteresseerd bent kun je een gratis proefles volgen om kennis te maken met karate. De karateschool heeft verschillende locaties in Amsterdam, waaronder Osdorp, IJburg, Slotervaart en Sloten. Daarnaast zijn er ook vestigingen in Ede, namelijk Veldhuizen en Zuid. De trainingen vinden plaats in de Topsporthal in Ede. De website van de karateschool is ontworpen door Ally-Webdesign.

Wil je weten wat Karateschool Fightin' Nabil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karateschool Fightin' Nabil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karateschool Fightin' Nabil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karateschool Fightin' Nabil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Karateschool Fightin' Nabil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karateschool Fightin’ Nabil

Bezoekers bekeken ook