Karin Keijzer Personal Training

Karin Keijzer Personal Training is een Fitnessprogramma gelegen aan Mauvezand 28 in Ede.

Meer informatie over Karin Keijzer Personal Training in Ede

Karin Keijzer is een vrouwelijke medisch personal trainer in Ede. Ze biedt professionele sport- en leefstijlbegeleiding aan voor mensen die willen afvallen, fitter willen worden, sterker willen worden, stress willen verminderen, preventie willen toepassen, revalidatie nodig hebben en personal training aan huis willen krijgen. Ze is ook bereikbaar via telefoonnummer (06) 233 72 909 en e-mailadres karin@keijzer-ede.nl. Karin helpt mensen die moeite hebben om een goede balans te vinden tussen werk, gezin en ontspanning. Ze kan ook ondersteuning bieden bij blessures en blessuregevoeligheid, in overleg met een fysiotherapeut. Ze biedt ook sportspecifieke krachttraining aan. Om te beginnen, kun je een afspraak maken voor een gratis proefles. Nadat je contact hebt opgenomen, zal Karin jouw doelstellingen bespreken en plannen maken voor een proeftraining die past bij jouw doelen, wensen en verwachtingen. Als je de proefles leuk vindt en al jouw vragen zijn beantwoord, kun je direct beginnen met de training. Karin biedt verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal training, duo training en small group training. Ze biedt ook coaching aan bij stress en burn-out klachten. Daarnaast heeft ze een blog waar je meer informatie kunt vinden over sport, voeding en leefstijl. Voor meer informatie kun je een bericht sturen via de website.

Wil je weten wat Karin Keijzer Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karin Keijzer Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karin Keijzer Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karin Keijzer Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Karin Keijzer Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karin Keijzer Personal Training

Bezoekers bekeken ook