Kathleen van Winden

Kathleen van Winden is een Fotograaf gelegen aan Drieenhuizerweg 2 in Lunteren.

Meer informatie over Kathleen van Winden in Lunteren

Kathleen van Winden is een hippisch fotografe die in 2014 Kathleen van Winden Equestrian Photography heeft opgericht. Ze maakt reportages en fotografeert regelmatig evenementen in de paardensport. Op haar website kun je haar werk bekijken en meer te weten komen over haar passie voor het vastleggen van de paardensport. Op dit moment zijn er foto's beschikbaar van verschillende evenementen, zoals de VWF Dressuur in Delft, de Dressuurwedstrijd in Houten, de Pavo Cup in Delft, het Jumping Jong West-Brabant in Etten-Leur, de Regiokampioenschappen in Utrecht en het Concours in Delft. Bij sommige evenementen is er een speciaal evenementenpakket beschikbaar waarbij je alle foto's in hoge resolutie kunt ontvangen voor € 150,-. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen via het telefoonnummer 06-36478122. Kathleen van Winden is ook beschikbaar voor het fotograferen van andere evenementen.

Wil je weten wat Kathleen van Winden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kathleen van Winden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kathleen van Winden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kathleen van Winden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kathleen van Winden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kathleen van Winden

Bezoekers bekeken ook