Keepintouchyoga

Keepintouchyoga is een Yogastudio gelegen aan Hoorn 88 in Ede.

Meer informatie over Keepintouchyoga in Ede

KeepinTouch! is een yogaschool in Ede die Hatha Yoga en Yin Yoga aanbiedt. De lessen zijn gericht op het verbeteren van het mentale en fysieke welzijn, bewuster leven en dicht bij jezelf blijven. De groepen zijn klein om persoonlijke aandacht te kunnen bieden en er wordt gekeken naar wat bij jou past. De yogalessen bij KeepinTouch! bestaan uit een combinatie van beweging, statische houdingen, ademhalingstechnieken, zelfbewustzijn, focus en ontspanning. Hatha Yoga is vooral gericht op statische houdingen, terwijl Yin Yoga een zachtere en langzamere vorm van yoga is. Er worden workshops en retraites aangeboden en de yogalessen kunnen zowel in groepsverband als individueel gevolgd worden. De yoga ruimte bevindt zich in een oud schoolgebouw aan de Oranjelaan in Ede. Er is een kennismakingsactie waarbij je drie yoga groepslessen kunt volgen voor €25,- om te ontdekken of yoga iets voor je is en of KeepinTouch! bij jou past. Voor meer informatie kun je bellen of appen naar +316 15578990.

Wil je weten wat Keepintouchyoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keepintouchyoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keepintouchyoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keepintouchyoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Keepintouchyoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keepintouchyoga

Bezoekers bekeken ook