Kelderman Bouw B.V.

Kelderman Bouw B.V. is een Aannemer gelegen aan Zuiderkade 7 in Ede.

Meer informatie over Kelderman Bouw B.V. in Ede

Kelderman is een veelzijdig bouwbedrijf dat woningen, scholen, kantoren en zorggebouwen bouwt. Ze werken samen met opdrachtgevers aan succesvolle projecten. Ze zijn op zoek naar medewerkers met karakter die willen bijdragen aan projecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Kelderman ontwikkelt nieuwbouwprojecten in de Regio Foodvalley en is gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Ze hebben ook nazorg- en serviceafdelingen. Het bedrijf bestaat al honderd jaar en staat bekend om vakmanschap, snelle doorlooptijden en het streven naar nul opleverpunten. Kelderman is leergierig, werkt graag samen, is flexibel en creatief. Ze denken slim en creatief mee met klanten en hebben verschillende projecten in ontwikkeling, zoals woningbouw in Veenendaal en Ede.

Wil je weten wat Kelderman Bouw B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kelderman Bouw B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kelderman Bouw B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kelderman Bouw B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kelderman Bouw B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kelderman Bouw B.V.

Bezoekers bekeken ook