Kerkelijk Centrum Emmaus

Kerkelijk Centrum Emmaus is een Kerk gelegen aan Laan der Verenigde Naties 94 in Ede.

Meer informatie over Kerkelijk Centrum Emmaus in Ede

De Oecumenische Gemeenschap Emmaüs is een samenwerkingsverband van verschillende kerken in Ede. Ze zijn bezig met het vormen van een nieuwe gemeenschap, die zal samenwerken met de Protestante Gemeente Ede, Vrijzinnige Gemeenten rondom Ede, de RK Parochie ZH Titus Brandsma en de nieuw te vormen Protestantse gemeente van bijzondere aard Emmaüs te Ede. Leden die nog geen keuze hebben gemaakt, worden gevraagd om hun keuze kenbaar te maken en te mailen naar samendoen@emmaus-Ede.nl. Op 22 juni heeft de AK (Algemene Kerkenraad) formeel ingestemd met het beleidsplan en de financiële onderbouwing van de nieuwe gemeente. Hiermee is de weg vrijgemaakt om per 1 september organisatorisch los te zijn van de PGE (Protestante Gemeente Ede) en officieel de procedure voort te zetten om een door de PKN (Protestantse Kerk in Nederland) erkende gemeente te worden. Het proces van verzelfstandiging zal dit najaar worden afgerond. Veel leden hebben bijgedragen aan de activiteiten en op 29 juni is het seizoen feestelijk afgesloten in Emmaüs. Voor vragen kunnen leden contact opnemen via samendoen@emmaus-Ede.nl.

Wil je weten wat Kerkelijk Centrum Emmaus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkelijk Centrum Emmaus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkelijk Centrum Emmaus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkelijk Centrum Emmaus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kerkelijk Centrum Emmaus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkelijk Centrum Emmaus

Bezoekers bekeken ook