KEY Nails & SPA

KEY Nails & SPA is een Nagelstudio gelegen aan Rozenplein 66 in Ede.

Meer informatie over KEY Nails & SPA in Ede

Key Nails & Spa is een nagelsalon gevestigd in Ede sinds 2011. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals acryl- en gelnagels, gellak, dip powder nagels, nailart, nagelbijter behandelingen, bruidsnagels, manicures en spa pedicures. Ze onderscheiden zich door hun brede kennis en hoge kwaliteit, en ze hebben altijd passie voor hun vak. Ze denken mee met de klanten en zorgen voor een rustige omgeving waar de handen en voeten optimaal verzorgd kunnen worden. Je kunt snel een afspraak maken via het telefoonnummer 06 37436824.

Wil je weten wat KEY Nails & SPA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KEY Nails & SPA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KEY Nails & SPA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KEY Nails & SPA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar KEY Nails & SPA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KEY Nails & SPA

Bezoekers bekeken ook