Kippie Ede

Kippie Ede is een Kiprestaurant gelegen aan Hof van Gelderland 1 in Ede.

Meer informatie over Kippie Ede in Ede

In het centrum van Ede vind je Kippie Ede. Hier kun je terecht voor heerlijke dagverse en kant-en-klare producten, ideaal voor als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan. Voor feestjes bieden ze ook Kippiepannen aan, gevuld met maaltijden en/of hapjes naar keuze. Binnen 30 minuten staat er een feestmaal op tafel! De contactgegevens van Kippie Ede zijn: Pieter van Binsbergen, Binnenstad Ede, Hof van Gelderland 16, 6711 AT Ede, e-mailadres: ede@kippie.nl, telefoonnummer: 0318-769098. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 09:00 tot 17:30, op vrijdag van 09:00 tot 19:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondag is de winkel gesloten. Kippie Ede is goed bereikbaar met de bus, je kunt het beste uitstappen bij halte Station Ede Centrum, Grotestraat of Doelenstraat. Het treinstation Ede Centrum ligt ook op loopafstand van de winkel. Parkeren kan op parkeerterrein Kuiperplein (minstens €0,50 en daarna €1,50 per uur) of bij Q-park Achterdoelen of Markt (€0,50 per 14 minuten). Daarnaast kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Kippie Ede.

Wil je weten wat Kippie Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kippie Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kippie Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kippie Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kippie Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kippie Ede

Bezoekers bekeken ook