Kleopasgemeente

Kleopasgemeente is een Hervormde kerk gelegen aan Laan der Verenigde Naties 94 in Ede.

Meer informatie over Kleopasgemeente in Ede

De Kleopasgemeente is een protestantse kerk in Nederland. De gemeente gelooft in Jezus Christus en wil dit geloof graag in de praktijk laten zien in de wijk. Ze nodigen mensen uit om de gemeente te ervaren en de kerkdienst online bij te wonen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten en evenementen, zoals het Vakantie Bijbel Feest voor kinderen en een seniorenmiddag. De Algemene Kerkenraad is op zoek naar een nieuwe voorzitter en nodigt gemeenteleden uit om aanbevelingen te doen. Ook wordt er een Moment van Gebed georganiseerd voor het kerkelijk seizoen 2023-2024. De gemeente is actief en betrokken bij mensen in nood. Ze hebben een app voor gemeenteleden om met elkaar in contact te blijven.

Wil je weten wat Kleopasgemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleopasgemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleopasgemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleopasgemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Kleopasgemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleopasgemeente

Bezoekers bekeken ook