Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede

Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede is een Kapper gelegen aan Van Heemskerckstraat 13 in Ede.

Meer informatie over Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede in Ede

Sharona Louis is de eigenaresse en topstyliste van Knip & Kleur, een kapperszaak in Ede. Ze heeft 12 jaar ervaring in de kappersbranche voordat ze besloot om haar eigen zaak te starten in 2017. Haar doel is om flexibel te kunnen zijn voor haar klanten en om hun tevredenheid voorop te stellen. In haar kapsalon is er geen gehaast en ze zorgt ervoor dat haar klanten zich thuis voelen. Ze luistert naar hun wensen en adviseert hen over het knippen en kleuren van hun haar. Sharona volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken. Klanten kunnen een afspraak maken via telefoon, WhatsApp of e-mail. De kapsalon accepteert pinbetalingen. De openingstijden variëren per dag. Het adres van de salon is van Heemskerckstraat 13, 6712ET Ede.

Wil je weten wat Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Knip & Kleur bij Sharona - Kapper Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knip & Kleur bij Sharona – Kapper Ede

Bezoekers bekeken ook