KOGA experience center

KOGA experience center is een Fietsenwinkel gelegen aan Akulaan 2 in Ede.

Meer informatie over KOGA experience center in Ede

In het KOGA experience center in Ede kun je de fietsen bekijken en uitproberen op de testbaan. De fietsexperts kunnen je helpen met al je vragen en je kunt het rijgevoel vergelijken met andere fietsen, want er zijn ook fietsen van andere merken aanwezig. Het center is onderdeel van de Fietser, waar je na afloop kunt genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch. Je kunt een gratis afspraak maken voor deskundig advies of hulp bij het samenstellen van een KOGA Signature fiets. Een groot deel van de collectie is te bekijken en te testen, maar sommige nieuwe modellen zijn nog niet beschikbaar voor een testrit. Er staan ook diverse KOGA Signature fietsen om te testen. Daarnaast wordt het e-bike assortiment dit jaar vernieuwd en kun je de E-bike brochure van 2023 aanvragen voor meer informatie.

Wil je weten wat KOGA experience center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KOGA experience center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KOGA experience center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KOGA experience center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar KOGA experience center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KOGA experience center

Bezoekers bekeken ook