Krav Maga Ede, IKMN

Krav Maga Ede, IKMN is een Sportclub gelegen aan Sterkerij 16 in Ede.

Meer informatie over Krav Maga Ede, IKMN in Ede

Bij Institute Krav Maga Netherlands (IKMN) kun je trainen bij een professionele school met kwaliteit en passie voor Krav Maga. Het is een van de beste Krav Maga scholen ter wereld, met hooggekwalificeerde instructeurs. Ze bieden verschillende lessen aan, waaronder Krav Maga, Kidz Krav, Weapon & Fight Class, Tieners, Combat Conditioning, Personal Training, Girls Krav, Bedrijven & Scholen, Krav Coach en Special Events. Je kunt een gratis proefles doen en daarna direct instromen in de training. Ook tijdens de coronacrisis zijn ze open en trainen ze volgens de richtlijnen van het RIVM. In de zomervakantie blijven ze open en is er geen zomerstop, zodat je de hele zomer kunt blijven trainen, inclusief kinderen en tieners.

Wil je weten wat Krav Maga Ede, IKMN verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Krav Maga Ede, IKMN of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Krav Maga Ede, IKMN? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Krav Maga Ede, IKMN het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Krav Maga Ede, IKMN reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Krav Maga Ede, IKMN

Bezoekers bekeken ook