KTH Management Holding B.V.

KTH Management Holding B.V. is een IT-consultancy gelegen aan Meentdijk 6 in Ede.

Meer informatie over KTH Management Holding B.V. in Ede

ISO Groep verzorgt de digitale werkplek voor verschillende organisaties, zoals apotheken, scholen en bedrijven. Meer dan 2300 klanten vertrouwen op de printers, IT en telefonie van ISO Groep. Ze leveren merkonafhankelijke oplossingen en werken samen met diverse partners. Enkele voorbeelden van klanten zijn MAF, Lansigt, Boon Food Group en Service Apotheek Kerkdriel. ISO Groep helpt klanten bij het realiseren van hun digitale ambities en verwelkomt regelmatig nieuwe klanten.

Wil je weten wat KTH Management Holding B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KTH Management Holding B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KTH Management Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KTH Management Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar KTH Management Holding B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KTH Management Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook