Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames

Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames is een Gezichtsbehandelingsspa gelegen aan Opaalstraat 43 in Ede.

Meer informatie over Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames in Ede

Lady Glow is een schoonheidssalon in Ede waar huidverbetering en ontspanning samenkomen. Aida de Jong, een Spaanse Colombiaanse dame, is een professional op het gebied van gezichts- en lichaamsschoonheid en deelt sinds 2014 haar passie voor schoonheid in deze salon. Klanten spreken lovend over de salon, die een ontspannen sfeer heeft en professioneel wordt gerund. De salon is gevestigd aan de Opaalstraat 43 in Ede en biedt gratis parkeergelegenheid aan. Het is alleen mogelijk om te pinnen bij deze salon, contante betalingen worden niet geaccepteerd. Voor het maken van een afspraak kan er contact worden opgenomen via het telefoonnummer 06 28777610 of via het e-mailadres aidadejong13@icloud.com.

Wil je weten wat Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lady Glow by Aida de Jong Schoonheidssalon voor dames

Bezoekers bekeken ook