Lawa's Gym

Lawa's Gym is een Vechtsportschool gelegen aan Lorentzstraat 4-12 in Ede.

Meer informatie over Lawa's Gym in Ede

Lawa's Gym is een Martial Arts Gym in Ede en Lunteren, waar jong en oud op elk niveau kunnen trainen. Ze bieden lessen aan voor iedereen, of je nu weerbaarder wilt worden, fit wilt worden of wedstrijden wilt doen. Bij Lawa's Gym is alles mogelijk. De lessen worden gegeven in een professionele en gezellige sfeer, waar hard werken samen gaat met plezier. Ze bieden lessen aan voor zowel de jeugd als volwassenen. De jeugdlessen beginnen al vanaf 3 jaar en hebben naast het aanleren van zelfverdediging ook als doel om respect, discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Je kunt vandaag nog een gratis proefles regelen.

Wil je weten wat Lawa's Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lawa's Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lawa's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lawa's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lawa's Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lawa’s Gym

Bezoekers bekeken ook