Lialis

Lialis is een IT-consultancy gelegen aan Oude Bennekomseweg 1A in Ede.

Meer informatie over Lialis in Ede

Shareflex biedt krachtige apps voor SharePoint Online, waarmee je het volledige potentieel van SharePoint kunt benutten. Met Shareflex kun je SharePoint gebruiken als een platform voor zakelijke toepassingen, in plaats van alleen een online opslagruimte. Het is mogelijk om complexe bedrijfsbehoeften te ondersteunen door gebruik te maken van de volledige code mogelijkheden van SharePoint. Shareflex biedt verschillende apps, waaronder Complete Contract Lifecycle, Quality Document Control en Group Mailbox. Klanten zoals Sonoco, de gemeente Opwijk en MITSUBISHI MOTORS EUROPE hebben al gebruik gemaakt van Shareflex om hun complexe legacy-applicaties te vervangen en geavanceerd contractbeheer mogelijk te maken. Shareflex biedt ook een interactieve demo waarmee je de mogelijkheden van de custom app features kunt verkennen. Daarnaast biedt Shareflex oplossingen zoals Employee Data Manager, Legal Document Management en SharePoint Contract Management. Lialis is het bedrijf achter Shareflex, gevestigd in Ede, Nederland.

Wil je weten wat Lialis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lialis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lialis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lialis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lialis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lialis

Bezoekers bekeken ook