Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit)

Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) is een Sportschool gelegen aan Kerkhoflaan 21 in Bennekom.

Meer informatie over Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) in Bennekom

Bij LITE kun je op een efficiënte manier fit en vitaal worden door slechts 2x per 10 dagen te trainen met de Milon Cirkel. Daarnaast biedt Yoga Studio Oosterbeek yogalessen aan voor zowel beginners als ervaren yogi's, waarbij je kunt bewegen op een manier die bij jouw lichaam past. Voor mensen die minder bewegelijk worden en klachten hebben aan hun schouders, nek, rug en/of heupen, is Five de oplossing. Leden zijn erg enthousiast over de complete workout die je in korte tijd kunt doen bij LITE, en de mogelijkheid om daar cardio-oefeningen aan toe te voegen. De persoonlijke begeleiding en aangename sfeer maken LITE de ideale plek om te sporten en te ontspannen. Je kunt een gratis proeftraining volgen bij een van de locaties in Arnhem, Bennekom, of Oosterbeek, waarbij je rekening moet houden met de openingstijden van de verschillende locaties.

Wil je weten wat Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lite Bennekom (Voorheen Slimmer Fit)

Bezoekers bekeken ook