Liv Physique

Liv Physique is een Sportclub gelegen aan Wormshoefweg 6 in Lunteren.

Meer informatie over Liv Physique in Lunteren

Bij Liv Physique kun je fitter worden, in beweging blijven, kilo's kwijtraken of gewoon gezellig en gezond bezig zijn in een sportieve setting. Ze bieden live groepslessen aan op ieder niveau, zowel binnen op muziek als buiten in de natuur. Sporten is belangrijk en daarom geven ervaren instructeurs groepslessen die geschikt zijn voor iedereen. Ze hebben een breed aanbod van lessen, zoals PowerFit, FitCamp, BodyPower, HIIT, BodyFit, Pilates, Bootcamp en Wandelen. Je kunt een proefles boeken om te ontdekken wat het beste bij je past. De lessen vinden plaats in Sporthal Ut Sporthuus in Lunteren. Liv Physique, © 2022 | Alle rechten voorbehouden.

Wil je weten wat Liv Physique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liv Physique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liv Physique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liv Physique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Liv Physique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liv Physique

Bezoekers bekeken ook