Location Intelligence Service bv

Location Intelligence Service bv is een IT-consultancy gelegen aan Galvanistraat 1 in Ede.

Meer informatie over Location Intelligence Service bv in Ede

LIS bv biedt slimme softwareoplossingen om uw werkproces te digitaliseren in de logistiek, zorg en beheer. Ze hebben een focus op inzicht en bewijslast en bieden verschillende producten aan, zoals data selectie, bewijs van locatie en activiteit, planning, rittenregistratie en maatwerkoplossingen. Met hun technologie, waaronder een app, intelligence en een dashboard, helpen ze klanten om inzicht te krijgen en bewijslast te verzamelen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u contact met hen opnemen via het contactformulier op hun website.

Wil je weten wat Location Intelligence Service bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Location Intelligence Service bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Location Intelligence Service bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Location Intelligence Service bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Location Intelligence Service bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Location Intelligence Service bv

Bezoekers bekeken ook