Loopvereniging LVE

Loopvereniging LVE is een Sportschool gelegen aan Oudendijk 13 in Ederveen.

Meer informatie over Loopvereniging LVE in Ederveen

LVE is een loopvereniging in Ederveen die verschillende activiteiten aanbiedt, zoals hardlopen, power walking, nordic walking en circuittraining. Op zaterdag organiseren ze de treinenloop, waarbij je met de trein vertrekt vanaf Veenendaal/De Klomp en vervolgens terug rent vanaf Ede, Wolfheze of Oosterbeek. De vereniging is opgericht in 2011 en is toegankelijk voor iedereen die wil bewegen. Ze hebben vier afdelingen en het 100e lid werd in 2012 genoteerd. Voor meer informatie kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Loopvereniging LVE verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loopvereniging LVE of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loopvereniging LVE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loopvereniging LVE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Loopvereniging LVE reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loopvereniging LVE

Bezoekers bekeken ook