Lukkien B.V.

Lukkien B.V. is een Reclamebureau gelegen aan Copernicuslaan 15 in Ede.

Meer informatie over Lukkien B.V. in Ede

Lukkien is een veelzijdig bedrijf dat intelligente contentproductie biedt voor bureaus en merken in verschillende gebieden, zoals online, fotografie, film, CGI, augmented en virtual reality, grafisch ontwerp, audio en nog veel meer. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn ze de beste en snelste partner in contentproductie en digitale platformontwikkeling. Ze hebben een unieke schaal van operaties, met 20.000 m² aan studiofaciliteiten en werkruimte, waardoor ze het grootste onafhankelijke bedrijf in Europa zijn. Ze hebben volledig uitgeruste teams van setbouwers, timmermannen, setontwerpers en stylisten, samen met afdelingen voor verlichting, camera en speciale effecten. Ze kunnen elke contentdroom tot leven brengen en telkens weer optimaliseren.

Wil je weten wat Lukkien B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lukkien B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lukkien B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lukkien B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lukkien B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lukkien B.V.

Bezoekers bekeken ook