Lunch in Ede

Lunch in Ede is een Catering gelegen aan Color Business Center, Galvanistraat 1 in Ede.

Meer informatie over Lunch in Ede in Ede

Food2Pack Catering Service in Ede biedt verschillende mogelijkheden voor lunch, diner, feesten en partijen. Voor de lunch langs het buffet is geen reservering nodig, je kunt gewoon langskomen en betalen met contant geld, contactloos of met PIN. Als je een tafel wilt reserveren voor de lunch, is dat ook mogelijk. Ze hebben plaats voor 2 tot 60 personen en serveren standaard een dagverse soep, verse broodjes en seizoensfruit. Daarnaast bieden ze ook diners van hoge kwaliteit aan en is de locatie geschikt voor zowel privé als zakelijke evenementen. Ze hebben ook een gebakservice met heerlijke taarten en gebakjes. Daarnaast verhuren ze kantoorruimtes op maat en hebben ze kennis van gezond eten, composteerbare disposables, goede wijnen en cateringlogistiek. Ten slotte zijn ze op zoek naar cateringmedewerkers en kun je contact met hen opnemen via telefoon of het contactformulier.

Wil je weten wat Lunch in Ede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunch in Ede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunch in Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunch in Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Lunch in Ede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunch in Ede

Bezoekers bekeken ook