Manege de Foliohoeve

Manege de Foliohoeve is een Paardrijschool/manege gelegen aan Krommesteeg 32 in Bennekom.

Meer informatie over Manege de Foliohoeve in Bennekom

Bill Gates heeft problemen met het ontvangen van e-mails van de website foliohoeve.nl op zijn servers (Outlook, Hotmail, Live), omdat hij er een hekel aan heeft. Helaas kan de automatiseringsdeskundige de e-mailproblemen niet oplossen. Als oplossing wordt aangeraden om Gmail te gebruiken, omdat dit gratis is en wel goed werkt. Manege de Foliohoeve, gelegen tussen Bennekom, Ede, Wageningen en Veenendaal, biedt dressuurlessen, springlessen en paardrijwedstrijden voor zowel beginners als gevorderde ruiters. Ze hebben ook pensionstalling voor bijna alle rassen. De manege heeft een binnenbak van 20x40 meter, een buitenbak van 20x60 meter en verschillende weilanden. Als je de manege wilt bezoeken, is het handig om van tevoren een appje te sturen, omdat ze vaak buiten aan het werk zijn en telefonisch moeilijk te bereiken zijn. Vanwege de grote toestroom naar de manege is er momenteel een wachtlijst. Het adres van de manege is Krommesteeg 32, 6721 MV Bennekom en het contactnummer is +31 (0)318 43 10 41.

Wil je weten wat Manege de Foliohoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Manege de Foliohoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Manege de Foliohoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Manege de Foliohoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Manege de Foliohoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Manege de Foliohoeve

Bezoekers bekeken ook