Maranathakerk

Maranathakerk is een Hervormde kerk gelegen aan Hertenlaan 37 in Lunteren.

Meer informatie over Maranathakerk in Lunteren

In de Maranathakerk zijn er verschillende nieuwsberichten en activiteiten gaande. Zo is er een handwerkverkoop op 22 november en is er een terugblik op het seniorenbezoek aan TWR in Barneveld. Daarnaast wordt er teruggeblikt op het evenement "Geloof in Beweging" op 23 september. Er is ook een doopdienst gepland op 4 september 2023 en er wordt een brunch georganiseerd op Startzondag. Verder zijn er verschillende collectes gepland voor stichtingen en projecten, en zijn er verschillende taakgroepen actief, zoals de Taakgroep Vorming & Toerusting, Taakgroep Jeugd, Taakgroep ZWO, Taakgroep Groene Kerk, Taakgroep Liturgie Eredienst en Taakgroep Libanon. Tot slot is het mogelijk om de kerkdiensten live te beluisteren via een internetverbinding.

Wil je weten wat Maranathakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maranathakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maranathakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maranathakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Maranathakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maranathakerk

Bezoekers bekeken ook