Maria Virgo Reginakerk

Maria Virgo Reginakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Heelsumseweg 1 in Bennekom.

Meer informatie over Maria Virgo Reginakerk in Bennekom

Op zondag 29 oktober gaat de wintertijd in en op 12 november is er een schoolgezinsviering bij de Katholieke geloofsgemeenschap Bennekom. Ze zoeken mensen die willen zingen in een 'mixed generations choir' tijdens deze viering en op 24 december. Bij aanmelding worden de liederen per e-mail toegestuurd. Het Johanneskoor Wageningen viert op 28 oktober zijn 30-jarig bestaan met een Vesper in de Maria Virgo Regina-kerk. Na afloop is er een feestelijke borrel in de Hummezaal. Er is een geslaagde Kerkproeverij geweest waarbij zo'n 80 mensen aanwezig waren. Op 4 november vindt de Katholieke Jongerendag plaats in Veenendaal. Het jongerenkoor bestaat dit najaar 55 jaar en viert dit met een jubileumviering op 5 november. De Kinderkerk gaat op 1 oktober weer van start en op de Parochiedag op 27 november is John Veraa uitgeroepen tot 'Vrijwilliger van het jaar'.

Wil je weten wat Maria Virgo Reginakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maria Virgo Reginakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maria Virgo Reginakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maria Virgo Reginakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Maria Virgo Reginakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maria Virgo Reginakerk

Bezoekers bekeken ook