Marlot Ict

Marlot Ict is een IT-consultancy gelegen aan Nettelhorst 57 in Ede.

Meer informatie over Marlot Ict in Ede

Marlot de Kruijf is een jonge meid die al acht jaar ervaring heeft als AFAS-deskundige. Haar liefde voor AFAS begon toen ze net was afgestudeerd en haar eerste baan als directiesecretaresse had. Ze kreeg de kans om alle AFAS-cursussen te volgen en werd al snel een applicatiebeheerder. Marlot groeide al snel uit haar secretariaatsjasje en besloot de stap naar ERP-consultant en InSite & OutSite designer te zetten. Nu, vier jaar later, heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan en is ze klaar voor haar eigen bedrijf, Marlot ICT. Ze biedt consultancy aan en wil kennis delen met organisaties die behoefte hebben aan AFAS-expertise. Marlot heeft goede referenties van haar eerdere werkgevers en wordt beschreven als een gedreven en vriendelijke professional. Ze is flexibel en neemt initiatief, wat het samenwerken met haar prettig maakt. Als u interesse heeft, kunt u contact met haar opnemen via e-mail of een afspraak inplannen in haar agenda.

Wil je weten wat Marlot Ict verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marlot Ict of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marlot Ict? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marlot Ict het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Marlot Ict reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marlot Ict

Bezoekers bekeken ook