Max Fit Ede - Personal Training

Max Fit Ede - Personal Training is een Personal trainer gelegen aan Laan der Verenigde Naties 215 in Ede.

Meer informatie over Max Fit Ede - Personal Training in Ede

maxfit is een programma dat je helpt om af te vallen en fit te blijven. Ze geloven in het idee dat je kunt genieten van lekker eten en drinken terwijl je afvalt. Het programma bestaat uit voeding, sport en leefstijlcoaching. Ze leren je controle te krijgen over je leefstijl en helpen je om stap voor stap meer te eten zonder aan te komen. Het doel is om een leven lang fit te blijven. Het programma bestaat uit vier stappen: beginnen, meten, jojo vermijden en behoud. Ze bieden personal training aan en hebben verschillende clubs in onder andere Apeldoorn, Arnhem en Ede. Je kunt vrijblijvend kennismaken met het programma.

Wil je weten wat Max Fit Ede - Personal Training verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Max Fit Ede - Personal Training of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Max Fit Ede - Personal Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Max Fit Ede - Personal Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Max Fit Ede - Personal Training reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Max Fit Ede – Personal Training

Bezoekers bekeken ook