MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom

MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Commandeursweg 8C in Bennekom.

Meer informatie over MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom in Bennekom

MediDerm is een kliniek voor huidtherapie en laserbehandelingen met vestigingen in negen gezondheidscentra in Nederland. Ze bieden behandelingen voor huidproblemen en cosmetische huidzorg, waarbij ze gebruikmaken van de nieuwste technieken en een uniek aanbod van laserbehandelingen. De praktijken zijn gevestigd in professionele medische omgevingen en zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij MediDerm zijn ze gespecialiseerd in laserontharing en bieden ze aantrekkelijke tarieven. Ze bieden ook effectieve behandelingen voor acne, zoals het verminderen van acne en onzuiverheden. Daarnaast bieden ze de eMatrix-behandeling aan, die verschillende huidverbeteringstechnieken combineert. Laserbehandelingen mogen binnenkort alleen worden uitgevoerd door artsen en huidtherapeuten. MediDerm heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en bepaalde behandelingen komen mogelijk voor vergoeding in aanmerking. Nieuwe klanten kunnen een gratis consult krijgen voor een laserbehandeling of peeling. Ze bieden ook behandelingen aan voor littekens, rimpels, kalknagels en overbeharing.

Wil je weten wat MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediDerm Huidtherapie en Laserbehandelingen Bennekom

Bezoekers bekeken ook