MediPhone

MediPhone is een Telecom-installateur gelegen aan Kauwenhoven 78a in Lunteren.

Meer informatie over MediPhone in Lunteren

MediPhone is een onderdeel van Medichain en biedt speciaal ontwikkelde VoIP-telefonieoplossingen voor zorgverleners. Ze streven naar functionaliteit en stabiliteit en willen drukke zorgverleners ontzorgen. Ze hebben telefonie-integraties ontwikkeld voor verschillende informatiesystemen, waardoor bij een binnenkomend telefoontje direct de patiëntkaart geopend wordt. MediPhone is gespecialiseerd in VoIP-telefonie voor de gezondheidszorg en zorgt voor optimale telefonische bereikbaarheid. Met MediPhone is het vaak niet nodig om een eigen telefooncentrale aan te schaffen, wat voordelen kan opleveren voor groepen zorgverleners. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn bij de overstap naar VoIP-telefonie om onaangename verrassingen te voorkomen. MediPhone biedt veel extra functionaliteiten, zoals koppeling met mobiele telefoons en het opnemen en beluisteren van gesprekken voor leerdoeleinden. Het is geschikt voor huisartsenpraktijken, apotheken, tandartsen en gezondheidscentra. MediPhone is onderdeel van Medichain, samen met andere websites zoals Medichain.nl en MediScreen.nl. De klantenservice is te bereiken via telefoon en e-mail, en het bedrijf is gevestigd in Lunteren.

Wil je weten wat MediPhone verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediPhone of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediPhone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediPhone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar MediPhone reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediPhone

Bezoekers bekeken ook