Medisch Pedicure Carin

Medisch Pedicure Carin is een Nagelstudio gelegen aan Johanniterlaan 9 in Bennekom.

Meer informatie over Medisch Pedicure Carin in Bennekom

Carin Modderkolk is een ervaren pedicure in Bennekom. Ze heeft haar eigen praktijk aan de Johanniterlaan 9 en is gespecialiseerd in medische pedicure. Carin hecht veel waarde aan kwaliteit, hygiëne en een persoonlijke benadering. Haar praktijk is rolstoeltoegankelijk en ze verwelkomt graag nieuwe klanten. De prijzen voor behandelingen variëren, van € 22,00 voor behandelingen zoals likdoornbehandelingen en schimmelnagelbehandelingen tot € 32,50 voor een voetmassage en scrub. Er zijn ook veelgestelde vragen beantwoord op de website, zoals wat een basisbehandeling inhoudt, waarom kiezen voor een medisch pedicure, en hoe de behandeling eruitziet voor mensen met diabetes of reuma. Carin biedt ook nagelreparatie en nagelregulatie aan.

Wil je weten wat Medisch Pedicure Carin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicure Carin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicure Carin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicure Carin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Medisch Pedicure Carin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicure Carin

Bezoekers bekeken ook