MediScreen

MediScreen is een IT-consultancy gelegen aan Kauwenhoven 78 in Lunteren.

Meer informatie over MediScreen in Lunteren

MediScreen is een compleet pakket dat ideaal is voor medische praktijken die zelf hun eigen content willen bepalen. In tegenstelling tot andere pakketten waarbij wijzigingen moeten worden aangevraagd bij de leverancier, kan het MediScreen pakket regelmatig worden verrijkt zonder dat dit hinder veroorzaakt. Dankzij een samenwerking met het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) kunnen MediScreen gebruikers maandelijks vijf nieuwe Thuisarts video's uitzenden via hun speellijst. Met MediSound kunnen gebruikers rechtenvrije muziek uitzenden, waarmee ze doorgaans 50% goedkoper uit zijn omdat ze besparen op Buma/Sena rechten. De software wordt aangeboden via een gebruikersinterface waarmee programma's beheerd kunnen worden en dagelijks gesynchroniseerd worden. Voor de hardware is een beeldscherm met mediaspeler nodig, waarbij professionele beeldschermen worden aanbevolen vanwege de scherpte en duurzaamheid.

Wil je weten wat MediScreen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MediScreen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MediScreen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MediScreen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar MediScreen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MediScreen

Bezoekers bekeken ook