Meijer Tweewielers

Meijer Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Otterloseweg 10-12 in Wekerom.

Meer informatie over Meijer Tweewielers in Wekerom

In onze fietsen showroom vindt u een uitgebreid aanbod aan merken, prijsklasses en soorten fietsen. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of bakfiets, wij hebben het allemaal. Onze stadsfietsen zijn perfect voor woon-werkverkeer, ontspannende fietstochten of snelle boodschappen. Met onze elektrische fietsen kunt u blijven bewegen met wat extra ondersteuning of langere afstanden afleggen zonder al te veel inspanning. En als u gezellig met de kinderen op pad wilt, hebben we ook bakfietsen met ruimte voor meerdere kinderen en een krachtige motor. Daarnaast bieden we ook reparatie en service aan voor al uw fietsen. Ons ervaren team luistert naar uw wensen en zorgt voor een goede oplossing. In onze shop kunt u terecht voor originele onderdelen en accessoires tegen een scherpe prijs. En tot slot hebben we op deze locatie ook een carwash, tankshop en pompstation waar u tabak, snoepgoed en goodies kunt kopen. Kom gerust eens bij ons bijtanken en ontdek ons aanbod!

Wil je weten wat Meijer Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meijer Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meijer Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meijer Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Meijer Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meijer Tweewielers

Bezoekers bekeken ook