methode Chinees

methode Chinees is een Restaurant gelegen aan Darwinstraat 23 in Ede.

Meer informatie over methode Chinees in Ede

Holmwoods biedt Engelse cursussen aan voor beginners en gevorderden. De cursussen zijn ontworpen door docenten en taalexperts, met als doel om op een leuke en effectieve manier echt Engels te leren. De cursussen bieden een grote variëteit aan oefeningen, met veel authentieke video's, interessante teksten en nog veel meer. Voor scholen biedt Holmwoods de mogelijkheid om op een populaire manier goed Engels te leren. Door de mix van klassikale lessen en online oefeningen is er veel variatie, kan er makkelijk gedifferentieerd worden en heeft de docent inzicht in de voortgang van elke leerling. De cursus is aantrekkelijk, interactief en adaptief. Met Holmwoods kun je je antwoorden controleren en feedback ontvangen. Daarnaast past de cursus zich aan aan jouw tempo en resultaten. Het is ook erg motiverend, want je kunt punten en medailles verdienen met goede resultaten en jezelf elke dag zien verbeteren. Maak kennis met onze lokale leerspecialisten.

Wil je weten wat methode Chinees verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van methode Chinees of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij methode Chinees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je methode Chinees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar methode Chinees reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. methode Chinees

Bezoekers bekeken ook