Mikado IT

Mikado IT is een Computerreparatie gelegen aan Indira Gandhisingel 3 in Ede.

Meer informatie over Mikado IT in Ede

Bel ons nu op 0640336566 om een afspraak te maken! Wij hebben jarenlange ervaring in de computerindustrie en met onze genoten opleidingen kunnen wij meestal binnen 24 uur uw probleem oplossen. Onze services omvatten advies, beveiliging, netwerken, onderhoud, training, back-up oplossingen, PC/Mac ondersteuning, email configuratie, reparatie van hardware/software, systeem optimalisatie en webfiltering. Daarnaast bieden wij ook online assistentie aan. Onze tarieven zijn laag en er zijn geen voorrijkosten in de regio Ede.

Wil je weten wat Mikado IT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mikado IT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mikado IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mikado IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Mikado IT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mikado IT

Bezoekers bekeken ook