Minicamping "de Bosrand"

Minicamping "de Bosrand" is een Kampeerterrein gelegen aan Arnhemseweg 87 in Otterlo.

Meer informatie over Minicamping "de Bosrand" in Otterlo

Minicamping de Bosrand in Otterlo is een van de eerste minicampings op de Veluwe. De camping heeft mooie beschutte plaatsen en is op loopafstand van het dorp, waar verschillende winkels en eetgelegenheden te vinden zijn. De camping is gelegen tegen het bos, wat ideaal is voor wandelingen en om uw hond uit te laten. Het sanitair is verwarmd en er is gratis Wifi beschikbaar. Daarnaast zijn er ook vele fietsroutes in de omgeving, zodat u kunt genieten van de rust en de natuur. Ook kunt u gemakkelijk uitstapjes maken naar steden en musea op de Veluwe. De camping is geopend van 1 april tot 10 oktober en u kunt reserveren via email of telefoon.

Wil je weten wat Minicamping "de Bosrand" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping "de Bosrand" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping "de Bosrand"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping "de Bosrand" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minicamping "de Bosrand" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping “de Bosrand”

Bezoekers bekeken ook