Minicamping De Kwekerij

Minicamping De Kwekerij is een Kampeerterrein gelegen aan Haarweg 2 in Otterlo.

Meer informatie over Minicamping De Kwekerij in Otterlo

Op Minicamping 'De Kwekerij' op de Veluwe heerst een rustige en vriendelijke sfeer. De camping heeft 14 plaatsen geschikt voor caravans, campers en tenten. Het grasveld is nieuw aangelegd en omringd door bomen en struiken voor beschutting. Elke plaats is 125 m2 groot en heeft een eurostekker met 6-amp-aansluiting. Er is gratis wifi beschikbaar en elektrische fietsen kunnen worden opgeladen in de schuur. Naast het terrein zijn twee sanitaire units, versierd met planten en bloemen van de eigen kwekerij. De camping is gesloten voor dit seizoen, maar geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor volgend jaar. In de laatste blog wordt de chocoladeplant besproken, een rijkbloeiende plant met een chocoladebruine bloem en een lichte vanilleachtige geur. De plant is niet winterhard en moet droog en vorstvrij worden bewaard. Het kan worden vermeerderd door het scheuren van de wortelknolletjes en is ook gekruist met dahlia's om nieuwe variëteiten te creëren.

Wil je weten wat Minicamping De Kwekerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping De Kwekerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping De Kwekerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping De Kwekerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minicamping De Kwekerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping De Kwekerij

Bezoekers bekeken ook