Minicamping de Veluwe

Minicamping de Veluwe is een Kampeerterrein gelegen aan Lontweg 4 in Otterlo.

Meer informatie over Minicamping de Veluwe in Otterlo

Welkom bij Minicamping "De Veluwe" in Otterlo! Sinds april 2020 hebben Hans en Chantal de camping overgenomen. De camping heeft 33 ruime kampeerplaatsen, elk voorzien van een kunstgrasmat en stroompunt. Er is ook een waterpunt vlakbij elke plaats. Het nieuwe sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming en heeft ruime douches en toiletten. De camping ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo en op 1,5 kilometer van de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Er zijn prachtige fiets-, mountainbike- en wandelroutes te verkennen. Honden zijn welkom, mits aangelijnd en buiten de camping uitgelaten. Neem ook een kijkje op de andere boerencamping, Minicamping Otterlo. Voor vragen en boekingen kunt u contact opnemen via het contactformulier op de gloednieuwe website van de camping.

Wil je weten wat Minicamping de Veluwe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Veluwe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Ede. Opzoek naar Minicamping de Veluwe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Veluwe

Bezoekers bekeken ook